Címkék

android (2) app (1) apple (1) core (1) debug (1) dual (1) fejlesztés (2) glacier (1) google (2) htc (1) html5 (1) innováció (1) ipad (2) javascript (1) képkereső (1) magazin (1) mobil (1) olvasó (1) php (2) qualcomm (1) snapdragon (2) store (1) ubuntu (1) wave (1) Címkefelhő

Friss topikok

Annyi a Google Wave-nek

2010.08.05. 08:54 láblógató

A Wave volt talán a legtöbbet reklámozott Google termék, az Android után. Szerdán azonban a Google bejelentette, befejezik a Wave önálló termékként való fejlesztését, a technológiát azonban meghagyják, hátha valaki még fejlesztene hozzá eszközt.

Az ok, amiért keresztet vetettek a termékre a túl kevés felhasználó. Szerintük ez a Wave bonyolultságának köszönhető. Túl sok feature van benne, és az emberek többsége nem látja át a működésüket.

A hivatalos bejelentés itt olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: google wave

A bejegyzés trackback címe:

https://webkettofel.blog.hu/api/trackback/id/tr882200155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása