Címkék

android (2) app (1) apple (1) core (1) debug (1) dual (1) fejlesztés (2) glacier (1) google (2) htc (1) html5 (1) innováció (1) ipad (2) javascript (1) képkereső (1) magazin (1) mobil (1) olvasó (1) php (2) qualcomm (1) snapdragon (2) store (1) ubuntu (1) wave (1) Címkefelhő

Friss topikok

HTC Glacier, a leggyorsabb

2010.08.05. 15:15 láblógató

Nem telt el túl sok idő a HTC Desire megjelenése óta, máris csicseregnek a madarak az újabb HTC modellekről. Nemrég egy Glacier kódnévre halgató készülékről reppentek fel információk. Egy GlBenchMark nevű oldalon bukkantak rá az azóta törölt bejegyzésre, aminek a tartalma arra enged következtetni, hogy a Glacier-ben kétmagos Qualcomm fog hasítani.

A kétmagos Snapdragont júniusban jelentette be a Qualcomm, a próbadarabok szállítását a telefongyártó cégeknek pedig már korábban megkezdték.

 Egy kérdés azonban még mindig marad. Vajon hogy fogják bírni az akkumulátorok?

Szólj hozzá!

Címkék: htc snapdragon qualcomm glacier ketmagos

A bejegyzés trackback címe:

https://webkettofel.blog.hu/api/trackback/id/tr32201341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása