Címkék

android (2) app (1) apple (1) core (1) debug (1) dual (1) fejlesztés (2) glacier (1) google (2) htc (1) html5 (1) innováció (1) ipad (2) javascript (1) képkereső (1) magazin (1) mobil (1) olvasó (1) php (2) qualcomm (1) snapdragon (2) store (1) ubuntu (1) wave (1) Címkefelhő

Friss topikok

Megmozdul a web

2010.07.27. 10:20 láblógató

Az iPad megjelenése elindított egy hullámot. Mindenki nekiállt olvasót fejleszteni. Persze léteztek ilyenek eddig is (pl. zinio) De egyik sem olyan, amilyennek lennie kéne. Magyarországon az egyetlen elérhető megoldást a http://3ddigitalispublikacio.hu/ kínálja. Nem tisztem elítélni senkit, de elfelejtették továbbfejleszteni a kész terméket. Ezeknek az olvasóknak az a legnagyobb problémájuk, hogy az olvasáshoz flash szükséges, ami a HTML5 hajnalán igencsak hátrány.

Mag+ from Bonnier on Vimeo

A kiadóknak több pénzt kellene innovációra szánniuk, a koncepcióból látható, mennyi lehetőség rejlik a digitális magazinolvasásban, megfelelő környezettel. Az már csak bónusz, hogy a megjelenés összegének mindegy 50%-át felemésztő nyomdaköltséget, terjesztési költséget megspórolják.

Ez már kicsit más terület, egyfajta RSS-SocialMedia hibrid. Azt hiszem át kellene gondolni a médiaportálok működését.

Szólj hozzá!

Címkék: magazin olvasó innováció ipad html5

A bejegyzés trackback címe:

https://webkettofel.blog.hu/api/trackback/id/tr482179382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása